sábado, junio 30

Resurgiendo como el ave fénix


Pues sí, aquí me hallo después de tanto tiempo sin dejar ni una letra por aquí, esto parecía ya muerto, pero mira…será que me ha saltado una chispa y me ha vuelto a dar por arder. Tampoco es que fuera mi intención dejar esto abandonado, pero claro, es lo que tiene esto de depender de señales ajenas de wireless, niños robar es malo, ¡así que no lo hagáis!

Tampoco creo que me echaseis de menos, total esto tiene menos visitas que la playa en invierno, ¡pero tampoco vamos a ponernos pesimistas!

Así que sin más dilación reinauguro el blog! ¡Re-bienvenidos todos y todas!

Os dejo un video que a mi me da muy buen rollo:

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei! ma agradat aquest video! me rigut mol! jejeje es curios com riuen els nens petits.. aixo ens porta a filosofar sobre la psique humana!!! jejej no li ensenyis aquest video al pastor que encara es posara a investigar a aquest nen!!! jejejje un petonas! muak!

Anónimo dijo...

ieeeee, loreniiii!
faig un bon dia al teu fotolog.

Que graciós el pare, aixo es com les rates, estimul resposta.
estimul: el soroll del home.
Resposta: el nen que és pixa solet ^^

no res noia esta molt xulo el blog, a verue si t'escrik més sovint.

PD: ja anire a veure els pirates del caribe

Lorena dijo...

Gisela --> Creume, no tinc ni p. ganes de tornar a veure a l'Stanis i a més no cal investigar al nano, es com tu a les conferencies de la Colomina xD

"aviaam...no parleu alt que estic fotuda dels mitocooondris"

i Montse ---> o millot dit, Montsí, que bé que t'agradi el blog! fas bé en anar a veure Piratas del Caribe, no fotis cas a la Gisela que ultimament ha perdut mielina...i a més fijo que es va dormir al cine (gisela després em perdones per totes les acusasions i tal...que des que et vas curar la pota em fas por, guaita si encara em fumbrás un karate-jec-d'osties)jejeje petons a les dues!!